Craciunul pentru pielea ta

       Craciunul este momentul din viata fiecaruia dintre noi in care trebuie sa ne pregatim sufleteste pentru perioada care vine. Da, exact, stii perioada aia in care masa de Craciun este foarte bogata iar tu te gandesti din ce mai poti fura o inghititura mica?
       In momentul in care te gandesti ce sa mai mananci, oare te ”intrebi ce face tenul tau?” Te-ai intrebat cum se simte tenul cand stii foarte bine ca mancarea nesanatoasa il afecteaza?
       Lasa-ma sa iti explic de ce mi se pare personal, o combinatie de funny- horror perioada Craciunului: Make-up greu plus mancare excesiva calorica plus mediul inconjurator egal daune pielii tale. Poate vrei sa sari peste crema aplicata si sa treci direct la fondul de ten, dar pielea ta nu va fi intocmai fericita dupa ce ai ferit-o pe tot parcusul anului de alti factori periculosi. Hai cu mine sa iti arat cum ar trebui sa ai grija de tenul tau in perioada sarbatorilor ce vin, astfel sa poata radia chiar si in astfel de momente.

1. Oferă tenului somnul de care are nevoie

       Suna ceva iesit din comun sau normal pentru altii, dar nu e chiar asa, tenul are mare nevoie de somn in perioada sarbatorilor, fiindca stim cat de in goana suntem dupa cadourile pentru cei dragi, sau cat de orientati suntem catre termene limita pentru proiectele de la birou. Somnul nu doar ca vindeca pielea de razele UV provocate pe timpul zilei, ci poate reface celulele pielii.

2. Oferă tenului o actiune  de curatare 

      Sfatul fiind utilizarea unei metode de curatare duble, in favoarea unui demachiant  primar dur. Cu alte cuvinte, poti folosi un ulei de curatare, pentru a indeparta toate impuritatile pe care le-ai acumulat  pe parcursul zilei, oferindu-ti un ten fin, relaxant, catifelat. Apoi poti continua cu un produs de curatare delicat precum setul de curatare  pentru a va oferi o piele catifelata  si placuta la  atingere.

3. O rutina corecta a mastii de fata poate fi de un real ajutor

       Dacă tenul tău  este uscat ar trebui sa-i oferi o masca hidratanta si linistioare. Oricum, folosirea unei masti declicate AHA pe nas sau alte zone predispuse mai excesiv la mediul extern, în special, sezonul rece cu o rutina corecta a mastii puteti oferi pielii dar si dumneavoastra personal putin mai mult timp liber, in plus, cu munca consecventa, veti observa o schimbare pozitiva, semnificativa si sanatoasa a pielii tale.

#Craciun, #Cadouri, #El, #Ea, #Masca, #Ten4. Rasfata-te cu tratamentul facial profesonist

       Dupa toata fuga dupa cadouri, apropo ideile de cadouri le gasesti in alt blog pe site, dupa toate dealine-urile pe care le-ai terminat pentru job, e timpul sa-ti acorzi putin rasfat cu un tratament facial profesionist, ofera-ti tie timpul de care ai nevoie. Pentru a incepe operatiunea ”Tenul Magic De Craciun”, renunta pentrul una sau doua seri la acea rutina pe care o abordezi zilnic si apeleaza la produse cu un grad de hidratare si nutritie mai ridicat, iar dupa cateva zile, veti observa o reducere a roseatei tenului, la o piele mult mai rafinata, fina.

5. Ingrijirea pielii vine la pachet cu o buna hidratare.

       Nu doar in timpul Craciunului dar si in special pe durata sezonului rece, vremea in sine este principala problema deoarece ne usuca foarte neplăcut  pielea, dar nu doar pielea este problema în acesta parte a sezonului ci mai ales stresul, care într-adevăr, îți oferă o stare necomfortabilă provocată de perioada sărbătorilor ca tu să fii gata cu toate la timp, iar, după cum știm stresul are un efect negativ asupra pielii, putem recomanda  crema de la skin1004 fiind produsul  de  care ai nevoie mai ales daca doresti sa  iti va hidratezi pielea lasand-o moale si catifelata la atingere, fara senzatia de riduri, care te va proteja impotriva frigului…sau atunci cand pregatesti cadourile pentru cei dragi. 

#Rutina, #Skincare, #Craciun, #Cadouri, #El, #Ea, #Ten6. Programele încărcate îți perturbă rutina normală de îngrijire a pielii.

       Fiecare dintre noi ne lovim de cea mai stresanta perioada. Sărbătoarea. Sau ne intalinim in fiecare an cu cea mai cea mai încărcată perioadă din an. Crăciunul. Doar ca sarbatoarea magica  nu ne poate impedica sa ne oferim putin mai mult timp pentru  pielea care.. la fel ca noi este obosita, stresanta, ingandurata de felul cum va arata  in aceasta perioada, precum si de grija de care are nevoie mai ales în perioadele aglomerate deoarece oamenii în asemenea perioade sunt extrem de ocupati si nu ofera  timp mastii si exfolierii. Stiati că daca nu oferi timp pielii, pielea moarta la randul ei iese la suprafata? 

       Cu totii stim cat de aglomerata si magica este perioada Craciunului, dar asemenea sarbatorii poate fi si pielea ta, o piele magica ce poate radia lumina….asta daca nu vrei sa te asemeni cu Grinch.

        Pana la urmatorul blog, echipa wowskin va ureaza sarbatori fericite si aveti grija de tenul vostru întotdeauna și la fiecare moment al zilei nu doar….in perioada asta.

Lasa un comentariu