Politica de livrari

Toate comenzile înregistrate vor fi livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Taxa de livrare este de 14.9 lei per colet. Transport gratuit la comenzi de la 250 lei.

Termenul de livrare este de 1-5 zile lucrătoare de la expedierea coletului din depozit.  În zilele de weekend (sâmbătă și duminică) nu se livrează. De asemenea timpul de livrare poate varia in functie de perioada (In timpul sarbatorilor pot exista intarzieri)

O precomandă este o comandă plasată pentru un articol care nu a fost încă pus în vânzare. Ideea comenzilor prealabile a apărut deoarece oamenilor le era greu să obțină articole populare în magazine din cauza popularității acestora.

Pentru comenzile cu Pre-Comandă timpul de livrare poate ajunge la 3 săptămâni.

În momentul expedierii coletului, veți fi notificat prin e-mail și/sau SMS. De asemenea, puteți verifica oricând statusul comenzii pe Site în secțiunea "Comenzile mele".

Agentul companiei de curierat vă va contacta telefonic pentru a vă livra coletul. În cazul în care acesta nu vă găsește la adresă, și nu puteți fi contactat(ă) telefonic, coletul se va întoarce la centrul de livrare. La centrul de livrare, firma de curierat va stabili o nouă dată pentru a expedia coletul.

Coletul va fi păstrat 7 (șapte) zile la firma de curierat.

Puteți să achitați coletul prin numerar la livrare prin agenții companiei de curierat.

 

Termenul de livrare international este de 7-14 zile lucrătoare de la expedierea coletului din depozit.  În zilele de weekend (sâmbătă și duminică) nu se livrează.

Taxa de livrare este de 50 lei (EU) si 80 lei (UK) per colet. Transport gratuit la comenzi de la 600 lei.