Politica de retururi

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat doreste.

Daca din orice motiv alegeti sa refuzati primirea coletului, costul transportului va fi suportat de dumneavoastra. Inlcusiv daca ati beneficiat de conditii de transport gratuit.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de folosire, sa aiba toate etichetele intacte, sa nu fie desigilate unde este cazul).

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.
WOW SKIN ALIVOS SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, din suma inapoiata se vor retine cheltuielile de transport suportate de wowskin.ro.

Poți returna produsele cumpărate în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului, fără invocarea unui motiv și fără a suporta alte costuri față de cele de livrare. Banii îți vor fi rambursați în cel mult 30 zile calendaristice de la confirmarea returului.

 

FORMULAR DE RETUR

Pentru a începe procesul de retur, te rugăm să completezi cu atenție detaliile și nr. comenzii în formularul de contact, de pe site mai jos inclusiv motivul pentru care dorești să returnezi produsele cumpărate. Poți vedea detaliile comenzii în contul tău. Vei fi contactată în cel mai scurt timp prin email sau telefonic.