CUM PUTEM PREVENI INGRASAREA RAPIDA A PARULUI?

     Ca si in cazul pielii, uscarea excesiva si manipularea neglienta pot duce la ingrasarea excesiva a parului, trebuie sa evitati uscarea regulata cu aer fierbinte precum si pieptanarea frecventa a parului cu degetele, insa nu aceasta este singura problema pentru care avem parul gras… si genetica joaca de asemenea un rol important fiind responsabila pentru parul gras.. si la fel ca si genetica, un alt factor fiind productia de sebum, uite cateva idei cu care poti reusi sa previn ingrasarea rapida a parului.

1. Spalarea parului: Nu spalati parul prea des, deoarece aceasta poate elimina uleiurile naturale care ajuta la hidratarea parului si scalpului. In general, este recomandat sa va spalati parul o data sau de doua ori pe saptamana, poti alege un sampon ce contine extract de zmeura, ierburi fermentate si extract de rodie, ce ajuta la eliminarea excesului de ulei, ce imbogateste nutritia si reduce iritarea, insa daca iti doresti un sampon ce contine rozmarin, frunze de pin, ghimbir, care iti hraneste scalpul oferindu-ti un par puternic si stralucitor.

#EL, #EA, #RATED GREEN, #COSMETICE COREENE, #CP-1,#AROMATICA,#SAMPON,#CONDITIONER,#BALSAM

2. Alegerea samponului: Alegeți un șampon care este potrivit pentru tipul de păr și scalp. De exemplu, dacă aveți un scalp gras, ar trebui să utilizați un șampon pentru păr gras si pentru controlul sebumului. Daca doresti un sampon care este doar pentru parul extrem de deterioriat si care iti va oferi o ingrijire intensa cu ingrediente sanatoase si nutrienti foarte concentrati, atunci acest sampon iti va obtine un par neted si sanatos, deoarece stim ca un astfel de par are nevoie de o ingrijire intensa. Insa daca te confrunti cu un par slab si fragil, si iti doresti un produs care iti va hrani temeinic scalpul si radacinile parului, poti opta pentru samponul.

3. Utilizarea conditionerului: Aplicati conditioner doar pe varfuri si evitati radacinile, deoarece acestea pot contribui la ingrasarea rapida a parului, daca ai in plan sa iti iei un conditioner care este pentru parul subtire si iti lasa parul fin, mai plin, mai gros, imbogatit cu rozmarin si ghimbir, brandul Aromatica iti prezinta contitionerul ce iti netezeste si calmeaza firele de par, insa daca iti doresti un balsam care poate fi utilizat pentru parul deteriorat, CP-1 iti vine in ajutor cu un conditioner care ofera parului stralucirea de care are nevoie, oferindu-ti o atingere matasoasa, hranind si hidratand parul si scalpul, daca este ceea ce ti-ai dorit, poti vedea acelasi produs la cantitatea de 500 ml.

#EL, #EA, #COSMETICE COREENE, #RATEDGREEN, #AROMATICA, #CP-1, #BRTISH, #SAMPON, #BALSAM

4. Folosirea balsamului de par: Folositi balsam de par doar cand este necesar si evitati sa aplicati prea mult, deoarece acest lucru poate face parul sa se ingrase mai repede, 

5. Folosirea produselor styling: Folositi produse de styling precum fixativ sau spuma doar cand este necesar si evitati sa utilizati prea mult, deoarece acest lucru poate face parul sa se ingrase mai repede.

6. Evitarea coafarii parului: Evitati sa coafati parul prea des sau sa il uscati cu un uscator de par prea fierbinte, deoarece acest lucru poate deteriora parul si poate contribui la ingrasarea rapida a parului.

7.Hidratarea: Hidratarea este esentiala pentru a mentine parul sanatos si stralucitor. Asigurati-va ca aveti o dieta echilibrata si hidratati-va bine pentru a ajuta la prevenirea ingrasarii rapide a parului, precum masca sanatoasa pentru scalp si par, un produs umplut cu acid hialuronic si colagen de la British

8. Exfolierea scalpului: Exfoliați scalpul o dată sau de două ori pe săptămână pentru a elimina celulele moarte și a permite uleiurilor naturale să pătrundă mai bine în scalp, precum produsul de la Rated Green ce ti ofera un tratament intensiv asupra scalpului, oferindu-ti toata prospetimea si senzatia unui par curat si elastic, hranindu-ti radacinile si varfurile parului, iar rezultatul? Un scalp echilibrat si un par hidratat.

#el, #ea, #ratedgreen, #british, #Cp-1

       Uneori acest ulei natural se poate acumula pe părul tău, în special la rădăcină, acest lucru oferind părului tău un aspect alunecos, care este asociat de cele mai multe ori cu standardele slabe de igienă personală. În consecință, cele mai multe persoane al căror păr tinde să devină gras rapid își spală părul mai des, în speranța că acest lucru îi scapă de această afecțiune a părului.

       Este important sa gasiti metoda care functioneaza cel mai bine pentru parul si scalpul dumneavoastra si sa o respectati. De asemenea, este important sa discutati cu un specialist in par daca aveti probleme persistente sau daca aveti intrebari despre ingrijirea parului.

Lasa un comentariu