Diferența între Crema BB și CC

BB cream, tradusă din engleză, Blemish Balm Cream înseamnă „cremă pentru imperfecțiunile pielii”.

CC cream - Color correction Cream sau Complete Correction Cream - corectarea culorilor sau un mijloc de corectare completă, corectare „ideală”.

 

Principalele proprietăți ale cremei BB:

- mascarea imperfecțiunilor pielii (acnee, post-acnee, roșeață, pori măriți, pete de vârstă, cicatrici etc.)

- netezirea tonusului pielii

- netezirea texturii pielii

- hidratare

- protecția împotriva radiațiilor ultraviolete

- proprietăți de îngrijire.

Crema CC are aproximativ aceleași caracteristici, dar este un instrument mai „avansat” și are mai multe avantaje. Dacă raportul dintre proprietățile de camuflaj și îngrijire pentru BB cream este de 50/50, atunci pentru CC cream 30/70, adică. accentul în crema CC se face mai mult pe proprietățile de îngrijire.

Crema CC

Avantajul cremei CC înainte de BB este că poate fi aplicat pe zona din jurul ochilor, adică. acesta poate fi folosit ca disimulant pentru a masca, de exemplu, cercuri întunecate sub ochi. Crema CC este un agent de îngrijire, de nuanțare, precum și de deconectant și corector într-o sticlă, este un agent multifuncțional decât crema BB.

 

Se sugerează că crema CC poate înlocui complet îngrijirea de zi. Conține mai multe componente îngrijitoare, hidratează, are un efect de întinerire, luminează pielea, protejează, hrănește și vitamine.

 

O diferență importantă între crema BB și CC față de alte produse tonifiante și de îngrijire a pielii pentru pielea feței este că au un nivel ridicat de protecție SPF împotriva razelor solare și au o acțiune largă (protecție împotriva razelor de tip A și B). Factorul SPF al acestor agenți este de la 30 la 50 sau mai mult. Acest lucru vă permite să protejați pielea de efectele negative ale razelor ultraviolete, pentru a preveni fotografierea pielii, precum și apariția petelor de vârstă. În același timp în vară, nu mai puteți utiliza protecții solare suplimentare.

TAG-URI:

Lasa un comentariu