7 day mask challage impreuna cu WowSkin

Alăturați-vă provocarii noastre de 7 zile de ingrijire și cumparati 7 măști tip servetel pentru fiecare zi a provocarii. #wowskinchallange

În spiritul provocării, echipa WowSkin a pregătit o provocare amuzantă la care puteti participa și de care va beneficia pielea voastra!

Noi, cei din echipa WowSkin credem în efectele puternice ale măștilor tip servetel și ne-am gândit că ar fi o buna modalitate de a-ți arăta cât de strălucitoare poate deveni pielea ta după ce ai depus efort pentru a o trata numai cu o masca pe zi! Dacă ești pregătita pentru #wowskinchallange acesta este modul în care poti participa:

Pasul 1. Folosiți o mască de servetel pe zi timp de 7 zile consecutiv și urmăriți cum pielea voastră capata strălucire!

Pasul 2. Postați un selfie cu masca de servetel pe Instagram sau Facebook cu hashtag-ul # wowskinchallange și etichetați trei prieteni pe care doriți să-i provocați.

Pasul 3. Toată lumea strălucește!

Când pielea ta este în special obosită și stresată, va capta ingredientele benefice ale măștii cum ar fi acidul hialuronic iubitor de piele sau extract de mucina melcului. Când scoateți masca, veti vedea că pielea dvs. devine incredibil de moale și plină de umiditate și va rămâne cu o strălucire sănătoasă!   

Cel mai bun lucru despre aceasta provocare este că puteți purta măștile în timp ce urmăriți Netflix, citi o carte sau cand faceți cumpărături online.

Am creat pentru voi un set special de 7 masti, cate o masca pentru fiecare zi a provocarii. Fiecare masca vizează o nevoie diferită a pielii: una tratează uleiul și acneea, alta estompeaza liniile fine, o alta se concentrează pe hidratare, etc.

Pentru cei care au masti acasa, folositi 7 dintre acestea si acceptati provocarea! Noi vom distribui selfie-urile voastre cu mască pe Instagram sau Facebook cu hashtag-ul #wowskinchallange

Abia așteptam să le redistribuim pe cele preferate pe canalele noastre sociale și să aflăm despre experiențele voastre!

Lasa un comentariu