Ce produse cosmetice sa folosim vara?

Căldura, vântul, soarele, apa de mare, aerul condiționat... toate acestea, pot avea un efect foarte dăunător asupra tenului tău. Cum să ai grijă de el vara? În primul rând, folosește produsele cosmetice potrivite pentru pielea ta. 

Protectie solara

Bineînțeles, în afară de baza de îngrijire, care include demachiere, curățare, hidratare și protecție solară, merită să introduceți și un produs ce contine antioxidanți, de exemplu vitamina C.


Protecția solară nu numai vara

Radiațiile UV au un impact uriaș asupra aspectului pielii noastre. Vara, ar trebui să punem mare accent pe protecția solară - expunerea excesivă la soare accelerează semnificativ procesul de îmbătrânire. Desigur, recomandăm folosirea protectiei solare pe tot parcursul anului, deoarece pielea este expusă și la radiații UVA toamna și iarna.


Soarele dăunează ADN-ului pielii, iar bronzul este de fapt reacția de apărare a organismului de a proteja pielea de arsuri. Mulți dintre noi nu suntem în totalitate înclinați spre aplicarea zilnică a cremei de protecție solară, deoarece suntem îngrijorați că produsul va fi greu și va albi pielea - de aceea avem o propunere de produse pentru dvs. care sperăm că va face aplicarea zilnică a cremei solare mai mult placut.


ISNTREE AIRY SUN STICK  - contine 8 tipuri de acid hialuronic și extracte botanice, apă de bambus, extracte de pin și alge, aloe vera, cu rol calmant și răcoritor, stick-ul de la Isntree este alegerea ideală pentru zona ochilor, buze, piele grasă.


SUNTIQUE I'M MEDI 100% ZINC SUN - contine oxidul de zinc oferă o protecție fizică excelentă împotriva tuturor tipurilor de raze UV ​​(UVA / UVB). Această protecție solară contribuie, de asemenea, la întărirea barierei pielii și la reglarea producției de sebum. În plus, datorită proprietăților sale calmante și hidratante, este potrivit pentru pielea uscată, iritată și sensibilă.


MARY & MAY CICA SOOTHING SUN CREAM - o cremă de protecție solară vegană hidratantă care oferă un spectru larg de SPF 50 pentru față, fără a lăsa în urmă o pată albă.  Textură ușoară cu absorbție rapidă, care se aplică ușor pe piele. 


Antioxidarea în îngrijirea de vară

Radiațiile UV provoacă, de asemenea, formarea de radicali liberi de oxigen care dăunează colagenului și elastinei. Pe lângă protecție solară, merită să acordați atenție antioxidanților din cosmetice:

  • vitamina C

GOODAL GREEN TANGERINE VITA C TONER PAD - Dischete faciale combinate cu arbutină (înălțător natural al pielii) și niacinamidă (vitamina B), serul și crema Vita C funcționează pentru a oferi o hidratare de lungă durată și un ton mai luminos și mai uniform al pielii.

  • Vitamina E

DEAR, KLAIRS FRESHLY JUICED VITAMIN E MASK - îmbogățită cu vitamina E care are efecte antioxidante, crema reduce ridurile și previne apariția semnelor de îmbătrânire. Folosită pe timpul zilei, crema protejează tenul de razele UV, iar pe timpul nopții ajută la regenerarea celulelor din piele.

  • acid ferulic

CLIV HEXAPEPTIDE REPAIRING AMPOULE - este o fiolă revitalizantă care umple pielea de vitalitate și funcționează ca un tratament anti-îmbătrânire împotriva ridurilor.

Antioxidanții elimină efectele radicalilor liberi, datorită cărora nu pot deteriora celulele sănătoase ale pielii. Prin urmare, în îngrijirea de zi cu zi, recomandăm utilizarea produselor cosmetice care conțin antioxidanți.


Hidratarea pielii 

Vara, merită să ne amintim și despre hidratarea adecvată a pielii. De multe ori, in aceasta perioada, decidem sa folosim creme cu o textura usoara, care sa nu incarce prea mult pielea.


IUNIK CENTELLA CALMING GEL CREAM - este formulat cu 70% apă de centella asiatică, 10% apă de arbore de ceai și 6 extracte botanice. Ingredientele lucrează împreună pentru a oferi tenului hidratare și calmare, precum și pentru a reduce iritația și roșeață, furnizând nutrienți și antioxidanți pentru recuperarea și întărirea barierei protectoare a pielii.

DR. CEURACLE VEGAN KOMBUCHA TEA GEL CREAM - este o cremă hidratantă bogată în nutrienți, cu hidratare rapidă, pentru pielea deshidratată, obosită sau cu aspect tern. Formulat cu 20% extract de ceai negru fermentat (Kombucha) pentru a ajuta la întărirea barierei de hidratare, echilibrând în același timp producția de ulei. De asemenea, conține 58,9% apă din frunze de Camellia sinensis (ceai verde), care are beneficii antioxidante protectoare, calmând în același timp orice iritație. Împreună, aceste două ingrediente puternice furnizează o concentrație hrănitoare de taninuri, aminoacizi și proteine care stimulează aspectul general de plenitudine și suplețe al pielii. Extractul de fructe de omija adăugat, bogat în vitamine, oferă o nuanță naturală de roz.


Cu un plan de îngrijire selectat corespunzător și, mai ales, cu protecție solară adecvată, perioada de primăvară și vară nu trebuie să fie momentul în care renunțăm la ingredientele noastre active preferate. Sperăm că postarea v-a prezentat cum să vă îngrijiți corect pielea în lunile însorite.

Lasa un comentariu