Cum aleg produsele cosmetice potrivite tenului acneic?

      Este important sa va amintiti ca nu exista o solutie unica pentru toata lumea si ca poate fi necesar sa incercati mai multe produse pana sa gasiti cele care functioneaza cel mai bine pentru tenul dumneavoastra.

CINE POATE  DEZVOLTA ACNEEA?

     Oricine poate experimenta o eruptie de acnee, dar aproximativ 95% dintre persoanele cu varsta intre 11-30 de ani sunt afectate de acnee intr-un fel sau altul, si doar 3% dintre adultii cu varsta peste 35 de ani vor avea acnee, este o ingrijorare larg raspandita a pielii care poate afecta pe oricine.

FACTORI CARE POT DECLANȘA ACNEEA

     Regimul alimentar bogat în lactate și carbohidrați poate favoriza procesul inflamator de la nivelul pielii, stresul poate crește nivelul de sebum și irită glandele suprarenale, care secretă o cantitate mai mare de hormoni androgeni, cauzând inflamarea pielii, moștenirea genetică joacă un rol destul de important în dezvoltarea acneei, dezechilibrul hormonal specific adolescenței, regimul alimentar bogat în carbohidrați, lactate și zahăr rafinat.

CUM PUTEM PREVENI ACNEEA?

     1. Cautati ingrediente active: Cautati ingrediente precum peroxidul de benzoil, acidul salicilic, vitamina A (retinol) si vitamina B3 (niacinamida) care au fost dovedite ca au proprietati anti-acnee, precum acest ser de la Beauty of Josoen te va ajuta in lupta ta impotriva acneei, si va contribui la reducerea porilor fiind imbogatit cu niacinamida ce are proprietate anti-acnee

#EA, #El, #Acne, #Niacinamida, #Ser, #Beauty of Josoen, #Skin1004, #Cosrx

    2. Evitati produsele grase: Evitati produsele care contin ulei sau alte ingrediente grase, deoarece acestea pot bloca porii si pot contribui la aparitia acneei.

     3. Alegeti produse non-comedogenice: Alegeti produse care sunt etichetate ca fiind non-comedogenice, deoarece acestea nu vor bloca porii si nu vor contribui la aparitia acneei, mai ales cea de tipul comedoniana care este si cea mai usoara forma de acnee , Dacă esti in calatorie, sau plecata de acasa, cu siguranta trebuie sa ai cu tine setul de calatorie de la Some By Mi, set ce contine toner, ser si crema, set eficient ce trateaza pielea iritata si tulburata, continand ingrediente din arbore de ceai ce rezolva problemele pielii si ameloriaza inflamatia, iar tonerul prezent in set te va ajuta la o exfoliere eficienta a pielii, insa daca iti doresti niste plasturi pentru acnee, brandul Some By Mi, vine in ajutor cu plasturii pentru acnee, care iti va proteja zona pielii intr-un mod natural.

#Ea, #Acne, #Skin1004, #Beauty of Josoen, #Cosrx, #Ser, #Niacinamida

     4. Utilizati produse pentru curatarea tenului: Utilizati produse precum sapunul sau gelul de curatare pentru a curata pielea in profunzime si a elimina excesul de sebum si impuritatile, precum gelul de curatare de la COSRX , ce contine ulei din frunze de arbore de ceai ce calmeaza cosurile si curata in profunzime porii, si daca doresti o spuma de curatare pentru piele acneica din gama Skin1004, putem vorbi despre produsul Bha Foam, care este un produs ce ajuta la indepartarea delicata a secretiei excesive de sebum, a celulelor moarte ale pielii si a deseurilor din pori, 

     5. Utilizati produse hidratante: Chiar daca aveti un ten acneic, este important sa utilizati produse hidratante pentru a va hidrata pielea si a va ajuta la prevenirea uscarii excesive a pielii, care poate duce la aparitia cosurilor, prin urmare crema-gel de la Dr. Ceuracle care va ofera o hidratare rapida pentru pielea deshidratata fiind o crema recomandata atat pentru tenul acnei cat si pentru cel mixt, daca va orientati spre un ser diferit de cel de la Beauty of Joseon, putem hidrata pielea cu serul din arbore de ceai si centella asiatica de la Iunik, iar daca doresti un alt exemplu de plasturi  din gama Skin1004 care lupta impotriva acneei, lasand cosurile sa se vindece fara iritatii si infectii cauzate de iritatii extrene.

      6. Consultati un specialist: Daca aveti probleme persistente cu acneea, ar trebui sa discutati cu un specialist in piele care va poate recomanda produse si tratamente adecvate pentru nevoile dumneavoastra.

       Nimeni nu isi doreste o astfel de problema, si cu toti ne dorim sa prevenim acneea sau cel putin sa o reducem vizibil, sper ca acest blog a fost de ajutor si stim cum sa prevenim acneea utilizand produsele cosmetice cele mai adecvate pentru tenul nostru acneic. Este important sa aveti rabdare si sa va documentati despre ingredientele si produsele pe care le utilizati.

Lasa un comentariu