Cum sa preveniti imbatranirea pielii prin utilizarea produselor cosmetice adecvate?

      Exista o varietate de produse cosmetice disponibile pe piata care promit sa ajute la prevenirea imbatranirii pielii. Chiar daca am mai discutat despre expunerea la razele UV pe timpul iernii în acest blog și am înțeles ca o expunere la aceste raze ofera pielii o imbatranire precoce deoarece distruge testutul conjunctiv al pielii- fibrele de colagen si elastina, care se afla in stratul profund al pielii , în acest blog, dorim sa cunoastem si alti factori care duc la imbatranirea pielii dar si prevenirea imbatranirii prin folosirea produselor cosmetice. 

CE SUNT RIDURILE?

Sunt partea naturala a imbatranirii, dar ele oare de ce apar dupa o anumita varsta ci nu la batranete? Din cauza factorului principal…expunerea la soare fiind cauza majora pentru care pielea noastra imbatraneste rapid mai ales daca suntem persoane cu pielea deschisa la culoare. Printre factorul major, se pot numara si poluantii din atmosfera, chiar si ceea ce majoritatea dintre noi facem zilnic…fumăm, acesti factori exteriori provoaca pielii o imbatranire rapida, insa exista si  factori interni ce pot oferi riduri, precum stresul, supararile chiar si…expresiile faciale repetate…funny, nu? Nu chiar..fiindca zambetul sau strambatul din ochi, pot duce la aparitia liniilor fine si a ridurilor, deoarece muschii faciali se pun in miscare si formeaza un sant sub suprafata pielii, iar cu timpul imbatranirii pielea isi pierde din flexibilitate.

#Ea, #Ser, #Crema, #Skin1004, #Antirid, #Beauty Of Joseon

CUM PREVENIM IMBATRANIREA PIELII?

Ridurile va deranjeaza, si avem mai multe optiuni decat oricand pentru a le netezi sau a le face mai putin vizibile, iar unele dintre cele mai eficiente metode sunt chiar…utilizarea produselor cosmetice adecvate. Unele dintre cele mai eficiente sunt:

1. Crema cu SPF 50: Expunerea  la soare este una dintre cele mai mari cauze ale imbatranirii premature a pielii. Utilizarea unei creme cu SPF zilnic va ajuta la protejarea pielii impotriva razelor nocive ale soarelui si va reduce aparitia ridurilor si a petelor de pigment, iar daca doresti ceva din gama Skin1004, putem vorbi despre crema cu protectie solara SPF 30 ce ofera protectie impotriva UV dar si luminozitate a pielii, protejandu-va impotriva ridurilor.

2. Seruri cu vitamine: Vitaminele A, C si E sunt esentiale pentru a mentine o piele sanatoasa si tanara. Utilizati seruri sau creme care contin aceste vitamine pentru a va hidrata si a va proteja pielea impotriva stresului oxidativ. Despre un ser cu vitamina E si derivate de vitamina C care va lumineaza tenul si de a va proteja de razele solare, fiind cel de la Isntree, iar daca doriti un ser bogat in vitamina C care va creeaza o piele neteda, echilibrata si care in acelasi timp va regleaza productia de sebum, acest produs este ceea ce cautati.

3. Crema anti-rid: O crema anti-rid va ajuta la diminuarea aspectului ridurilor si la intarirea pielii. Cautati creme care contin retinol, un derivat al vitaminei A, sau alte ingrediente precum colagen sau elastina, precum crema pentru ochi de la Benton, ce va ajuta hidrateaza delicat pielea din jurul ochiilor, un produs fabulos anti-rid, si care in acelasi timp va reduce si cearcanele, insa daca va orientati spre o crema pe care sa o puteti folosi atat dimineata cat si seara ca ultima etapa in ingrijire, va putem vorbi despre produsul de la ByWishtrend.

#Ea, #Ser, #Crema, #Skin1004, #Beauty of Joseon

4. Exfolierea regulata: Exfolierea regulata va ajuta la eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii si va permite produselor hidratante sa patrunda mai bine in piele, daca doriti un astfel de exfoliant putem prezenta produsul de la ACWELL, care curata profund, si te ajuta prin combatere impotriva acneei. 

5. Hidratarea: Hidratarea este esentiala pentru a mentine pielea sanatoasa si tanara. Utilizati o crema hidratanta zilnic pentru a va hidrata pielea si a va ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii.

    Este important sa utilizati produsele cosmetice adecvate pentru tipul dvs. de piele si sa respectati instructiunile de utilizare. Este, de asemenea, important sa evitati expunerea excesiva la soare si sa aveti o dieta echilibrata si hidratare adecvata.

Lasa un comentariu