Cum să supraviețuiești nopții de Anul Nou în oraș - kit de supraviețuire

       Ne apropiem cu pasi repezi inspre anul 2023 si cu siguranta majoritatea dintre noi vom trece noaptea dintre ani, la o cabana, la un gratar cu prietenii si cu persoanele dragi noua, daca totusi Dan Negru… ne-a lasat singuri anul asta.

       Sunt convins de faptul ca nu o sa ai timp pentru rutina ta de infrumusetare pe toata perioada aceasta de agitatie, graba, cadourile dintre ani, dar cu siguranta pe langa intrebarea ,,Cu ce o sa ma imbrac in noaptea dintre ani?” se numara si intrebarea ,, Oare ce rutina o sa-mi pregatesc pentru noaptea dintre ani?”. Ei bine, nu mai sta atat de ganditoare fiindca raspunsul tau se afla in acest blog…un blog special precum o lectie de supravieturile.. doar ca in oras sau la cabana. 

        Inainte de a pleca de acasa, iti recomand sa nu uiti din geanta, travel kit-ul mult dorit, acest kit cu siguranta o sa fie salvarea ta din noaptea dintre ani, mai ales ca va fi o noapte lunga, alba, si cu clipe de neuitat… si multe, multe amintiri pe care le vei povesti grupului in zilele ce vor urma, kitul care cu siguranta iti va fi de un real ajutor, avand la indemana atat ulei de de curatare, spuma, toner, ser, crema calmanta, toate acestea la o dimensiune de 30 ml, necesare unei supravietuiri in noaptea dintre ani.

1. Inainte să pleci de acasă

Totusi inainte de a te ocupa de machiaj, principalul pas este acela de a oferi tenului o masca tip servetel pentru a-ti lasa pielea hidrata si calmanta, mai ales daca tenul tau este unul sensibil si iritat, aceasta masca  este produsul pe care ti-l doresti 

#Cadouri, #El, #Ea, #Skin1004, #Crema

  Încearca pe cat de multi poti sa nu oferi tenului un machiaj care sa devina uleios si care sa iti ofere o stare neplacuta in timpul party-ului, prin urmare ai nevoie de un spray  deoarece iti protejeaza pielea de uscaciune, iti ofera un ten neuleios, pielea  nu o lasa sa se umezeasca, este usor portabil, si-l poti folosi pe toata perioada zilei, inclusiv seara in pauza de la petrecere.

2. Pe durata party-ului

     Ca în toți anii, petrecerile de Revelion sunt cele de neuitat atunci cand ai compania placuta alaturi, indiferent ca vorbim de prietenii tai apropiati, de parinti sau.. iubit, iubita. Ia-ti timp cateva minute pentru tine si asigura-ti niste retusuri la machiaj, vei avea cu siguranta nevoie de niste pudra compacta pentru efect de estompare  pentru o piele inrosita.. si daca doresti ceva pentru a acoperi pielea, te poti orienta catre  iar pentru o a treia  optiune, cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta cu tot ce a mai ramas este sa iti iei putin timp pentru tine si sa iti reconstruiesti machiajul, iar cu acest fapt este binevenit, oil paper, cu care poti absorbi usor excesul de ulei de pe fata, in timp ce indeparteaza stralucirea si sterge foarte usor peste machiaj, un produs usor de purtat atat in buzunarul hainei sau intr-un buzunar mic al gentii tale. 

#Cadouri, #El, #Ea, #Skin1004, #Crema, #Travel Kit

     Bineinteles, recomand atentia sa fie indreptata si catre gene, si am inclus atentia catre gene in partea din mijlocul petrecerii, deoarece, personal, grija pe care ti-o oferi pe durata petrecerii, iti va oferi o stralucire mult mai rafinata decat stralucirea din momentul in care pleci de acasa, prin urmare poti obtine gene mai elegante , fiind produsul care niciodata nu are cum sa lipseasca din ingrijirea ochiilor.

3. Dupa petrecere

    Se apropie zorii diminetii si cu siguranta, te vei indrepta spre oglinda pentru ultimul pas al supravieturii tale din noaptea dintre ani, cu alte cuvinte, vei avea nevoie de demachiantul pe care-l gasesti in travel kit-ul sau daca ai o geanta mai spatioasa, poti lua cu tine versiunea mai mare a produsului, ci anume , sa nu uitam nici de crema, dar nici de spuma de curatare pe care le ai la indemana in travel-kit. 

#Cadouri, #El, #Ea, #Skin1004, #Crema, #Travel Kit

      Asteptarea a luat sfarsit, si in curand ne vom reintalni in 2023, cu noi produse, noi oportunitati, noi orizonturi, dar si cu un an in care noi, echipa wowskin, iti vom fi alaturi ca si pana acum, cu siguranta vei straluci cu acest kit de supravieturile.. nu doar ca vei supravietui… si vei iesi in evidenta, pentru ca ai stiut cum sa te pregatesti din timp pentru perioada de party care vine.

     Va multumim ca sunteti alaturi de noi, echipa wowskin va ureaza un an nou fericit.

Lasa un comentariu