Curățarea pentru ten gras, recomandari de la WowSkin
Dacă doriți un ten clar, sănătos, curățarea este, probabil, cel mai important pas.
Un demachiant este coloana vertebrală a oricărei rutine de îngrijire a pielii și este primul pas în menținerea pielii clare și sănătoase. Acesta este motivul pentru care este atât de important să folosești formula potrivită pentru tipul și problemele tale de piele.
Ce recomandam?
1. Neogen Green Tea Foam
Ingredientul de pornire al acestui demachiant este extractul de ceai verde fermentat, care luminează, calmează și hidratează pielea. Spuma blândă îndepărtează eficient impuritățile, cum ar fi transpirația și murdăria de pe piele, fără a îndepărta uleiurile naturale ale pielii tale.
Neogen Green Tea Real Fresh Foam Cleanser
2. COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser nu numai că restabilește echilibrul optim al pielii și reduce iritațiile, dar și curăță în profunzime sebumul și celulele moarte acumulate peste noapte și reîmprospătează tenul.

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser
3. Missha Near Skin pH Balancing Cleansing Foam

Este formulat cu complex de saponină și apă minerală din munții Seorak din Coreea, pentru a crea o bază subacidă care asigură că pielea rămâne la nivelul pH-ului optim de 5.

Missha Near Skin pH Balancing Cleansing Foam
Formulat cu extract de ceai verde, bicarbonat de sodiu și extract de fructe de papaya pentru a asigura eficient o curățare blândă. Topeste murdăria și reziduurile care înfundă porii în timp ce elimină celulele moarte ale pielii. Amestecat cu Corna Copa pentru a calma pielea iritată în timp ce hidratează. Ajută la clarificarea tonului pielii și lasă pielea împrospătată, moale și curată.
MANYO FACTORY CLEANSING SODA FOAM
Deoarece tipurile de piele grasă pot acumula și mai mult ulei pe parcursul zilei, este important să găsiți un produs de curățare care să poată controla excesul de ulei și sebum și să deblocheze murdăria sau resturile de la pori.

Lasa un comentariu