Despre brand: PURITO

Brandul coreean PURITO combină cuvintele „a purifica” și „土”, acesta din urmă fiind un caracter chinezesc care înseamnă „sol”. Dacă vă plac produsele de îngrijire a pielii care sunt naturale, vegane și fără cruzime, atunci PURITO este un brand pe care neaparat trebuie să-l încercați.

Pentru a avea grijă de pielea sensibilă, produsele sunt alcătuite din ingrediente naturale și organice, nu conțin substanțe chimice nocive precum parabeni, sulfați, etanol și silicon. Este important ca producătorul să fie transparent cu consumatorii produselor sale, astfel încât să puteți găsi o listă detaliată a ingredientelor pe toate ambalajele produselor sale.

Marca PURITO se străduiește întotdeauna să utilizeze practici de ambalare a produselor cât mai durabile. În locul ambalajelor excesive, marca folosește ambalaje din hârtie reciclată și ecologice pentru toate produsele sale.

Marca PURITO este potrivita nu numai pentru pielea sensibilă, ci și pentru pielea normală, uscată, grasă, sau predispusă la acnee și îmbătrânire. Cu linia extinsă de produse PURITO, este ușor să găsești tot ceea ce are nevoie de pielea ta!

Dacă pielea ta reacționează și ai nevoie de ceva care să o calmeze, atunci alege linia bine cunoscuta Centella Green de la PURITO. Fabricat din ingrediente verificate EWG, produsele din aceasta linie nu numai că au efect calmant dar și ajută la recuperarea pielii, dar vă consolidează bariera pielii.

Ce produs PURITO ați încercat?

Lasa un comentariu