INGREDIENTE NATURALE IN SKINCARE (partea I)

    Majoritatea dintre noi,sau nu,  atunci cand luam un produs dorim sa stim daca respectivul brand foloseste ingrediente organice. Termenul de ingredientele  organice certificate provin din agricultura ecologica, ceea ce inseamna ca nu s-au folosit pesticide sau ingrasaminte. 

    Consumatorul este foarte atent la efectele nocive ale substantelor chimice si din acest motiv, alegerea produselor este conceputa de anumite ingrediente, in acest blog va vom prezenta 10 dintre ingredientele organice care sunt folosite in ingrijirea pielii.

    1. ALOE VERA-  Planta are multe proprietati vindecatoare, dovendidu-si eficienta in tratarea afectiuniilor de piele, precum masca de fata in 3 pasi de la Apieu ce te va ajuta sa indepartezi rapid punctele negre, tratandu-ti in acelasi timp aceasta problema. Sau daca iti doresti un gel revigorant cu continut de aloe vera 80% destinat tenului normal, sensibil, uscat de la Benton, ce iti va ingriji tenul cat si corpul mai ales ca expunerea la soare va fi din in ce in mai des in perioada care vine, insa daca doresti o crema cu 40% aloe vera ce iti va calma si hrani pielea luptand in acelasi timp impotriva infectiilor bacteriene, iar pentru ca protejarea impotriva UV va fi cea mai importanta in perioada de Primvara-Vara, poti alege crema de protectie solara cu Aloe Vera de la COSRX, cu o textura usoara, care se absoarbe imediat, o crema potrivita pentru toate tipurile de piele. 

#INGREDIENTE, #ALOE VERA, #APIEU, #ISNTREE, #BENTON, #COSRX

    2. Argila Bentonita- Argilă naturala ce este cunpscuta pentru calitatea sa de absortie, fiind  un ingredient ce are scoptul de a ingrijrii pielea inca din cele mai vechi timpuri, astfel ca masca de argila cu Matcha de la Dr Ceuracle, este masca a carui beneficiu primar este stralucirea tenului, imbinata cu argila naturala care iti va desfunda porii, fiind masca pentru toate tipurile de piele, sau daca aceasta masca nu te atrage atunci iti prezentam masca de la Benton care iti va curata porii, iti va controla excesul de sebum si curata pielea grasa, iar daca cauti de la brandul Isntree o masca cu argila, atunci poti alege aceasta masca cu 6 tipuri de argila inclusiv cea bentonita ce iti va absorbi eficient sebumul. Iar in final pe langa aceste masti, poti alege o masca mai diferita, fiind vorba despre o masca de curatara spumanta de la Missha care este folosita pentru a reduce productia de piele in exces de sebum.. nu-i asa ca argila este un ingredient atat de minunat? 

#ingrediente, #Argila Bentonita, #Dr. Ceuracle, #Benton, #Isntree, #Missha

    3. Acid Hialuronic- Acidul care se gaseste in mod natural in corpul uman si actioneaza un umecant, te va ajuta la fixarea umiditatii in piele, mentinad-o hidratata tot timpul, poti incepe sa te orientezi spre brandul Isntree care te va cuceri cu crema-gel ce iti ofera o hidratare intensa a pielii, cu textura de gel ce iti va hidrata si catifelea pielea uscata, aceasta crema-gel este potrivita si pentru tenul uleios, dar inainte de a alege crema este bine sa alegi si o spuma de curatare cu ajutorul careia iti va elimina sebumul si reziduurile, precum si celulele moarte ale pielii, insa un brand la fel de iubit este si Jumiso, printre cele prezentate, poti gasi si alte produse de la Jumiso pe site, dar pana atunci te pot cuceri cu serul de la acest brand ce este  destinat pielii uscate care contribuie la retinerea umiditatii naturale din piele, contribuind la refacerea barierei protectoare a pielii, iar daca doresti o fiola ce contine 100% hialuronat de sodiu, care este forma stabila si solubila in apa a acidului hialuronic, cu doar cateva picaturi, pielea va fi hidratata, facand-o sa para mai fina si mai ferma in timp. 

#ingrediente, #acid hialuronic, # Isntree, Jumiso, #The Plant Base

    4. Acidul Lauric- Fiind unu dintre cele mai comune ingrediente naturale care este folosit zilnic, fiind grăsimea saturata care se gaseste in ueliul de cocos, dupa cum stim deja, uleiul de cocos este utilizat la nivel mondial pentru produsele de ingrijire a pielii si parului, acest acid este important deoarece functioneaza pentru tratarea acneei, poti alege spuma de curatare cu extract de mere si ingrediente AHA ce-ti va indeparta eficient impuritatile, creeand o textura neteda si o piele stralucitoare, daca doresti o crema ce contine derivati de vitamina C, care reda energia tinereasca pe piele, iti va reda aspectul de intinerire, fiind o crema perfecta pentru tenul gras si mixt, iar daca doresti un gel de curatare de la SomeByMi care iti va elimina excesul de sebum, iti va regla activitatea glandelor sebacee, iti va indeparta impuritatile din pori, atunci gelul de cutarare, cu 62% apa matca si complex CICA este ceea ce pielea ta are nevoie. Iar daca pleci la drum, vei avea nevoie de un kit, si ce kit este mai responsabil in afara de kitul pentru strangerea porilor, unde poti gasi gel, masca, toner si ser intr-un singur kit. 

#ingrediente, #Acid Lauric, #Goodal, #SomeByMi, #

    5. Uleiul de Arbore de Ceai- Uleiul de arbore de ceai are o istorie in ingrijirea pielii de sute de ani, fiind folosit pentru tratarea eruptiei de acnee, pentru reducerea inflamatiei si roseata de pe piele, acest ulei are proprietati antimicrobiene, antifungice si antiinflamatorii, poti incepe sa alegi un toner special de la Iunik ce iti va calma si hidrata pielea cu extractul de frunze de ceai 67% si centella asiatica de 19,5%, tonerul cu efect hidratant, calmant si reconfortant, alaturi de toner poti alege o spuma de curatare de la Skin1004, pentru pielea acneica, ce contine pe langa arborele de ceai si extractul de centella asiatica care iti va calma pielea, ajutand la indepartarea delicata a secretiei de sebum, poti alege un exfoliant ce contine un tampon moale, in esenta de cica, foarte concentrata, ce iti va trata in mod eficient pielea cu probleme, ii va permite pielii problematice sa se imbunatateasca fara iritarea pielii, si in final sa nu uiti de o masca calmanta tip servetel cu arbore de ceai, imbibata in cantitati mari de esenta, aceasta masca iti va ajuta pielea acneica ca se calmeze.

#ingrediente, #Ulei de Arbore de Ceai, #Iunik, #Skin1004, #SomeByMi, #

    Ingredientele naturale, sunt de asemenea uimitoare, mai ales intr-adevar bune decat majoritatea compusilor chimici utilizati in produsele de ingrijire a pielii. Dar nu toate ingredientele sunt lipside si de efectele secundare. Unele dintre ele pot avea efecte secundare usoare asupra pielii, prin urmare… daca intampinati astfel de probleme consultati un medic. De asemenea, trebuie sa va cunoasteti pielea si sa alegeti ingredientele care sa va ajute in ceea ce priveste problemele specifice ale pielii. 

Lasa un comentariu