Menține o piele cool pe timpul verii cu produsele pentru îngrijirea pielii

   Învinge căldura adaptând  rutina de îngrijire a pielii pentru  menținerea pielii răcoroase. Când temperatura crește, cremele faciale tradiționale pot deveni grele și lipicioase pe piele. Din cauza producției crescute de sebum în condițiile de umiditate, pielea se poate simți mai grasă, pentru combaterea acestui lucru, ia în considerare încorporarea cremelor ușoare cu gel în regimul tău de îngrijire a pielii.

    Măstile de noapte COSRX, o opțiune multitasking, ce servesc atât ca mască de dormit dar și ca gel hidratant, aplicarea unui strat subțire în timpul zilei și nopții vă oferă hidratarea pe care ați dorit-o, puteți de asemenea să încercați aplicarea unui strat mai gros înainte de culcare pentru a vă reface pielea în timpul somnului.

#wowskin, #blog, #sunprotection, #cosrx, #overnight mask

    Cremele hidratante joacă si ele un rol important pentru timpul verii în ați oferi o piele hidratantă, datorită complexului din care sunt formulate

    Produsele ce contin  Aloe Vera, datorita proprietătii sale calmante, aloe vera poate fi folosita pentru tratarea arsurilor de soare, beneficiul utilizării produselor cu aloe sunt datorate efectelor sale naturale de hidratare si antiinflamatorii pe toata fața și pe corp. De asemenea, luați în vedere posibilitatea de a suprapune a gelurilor cu aloe pentru a crește nivelul de hidratare pentru piele. Poți păstra gelurile cu aloe vera în frigider pentru a adăuga o notă suplimentară de răcorire la rutina ta de îngrijire.

#wowksin, #blog, #aloevera, #benton, #gel, #skincare, #sunprotection

    Bineînțeles, utilizarea sucului de aloe în toner poate oferi de asemenea hidratare, poți opta pentru un produs ce combină sucul proaspăt de aloe vera cu uleiurile hidratante precum avocado, nucă de cocos, oferind echilibrul perfect de hidratare și de hrănire

    Pentru și mai multă hidratare ce îți poate oferi un ten cool pe timpul verii este să folosești măști hidratante ce au o esență apoasă care te va ajuta la creșterea conținutului de apă al pielii tale fără a contribui la excesul de grăsime.

#wowskin, #blog, #skincare, #sheet mask, #dr jart, #aloe vera

    Pielea ta poate fi secătuită de căldura verii și de soare, astfel vei avea nevoie de niște măști subțiri și hidratante dar eficiente care valorifică proprietățile calmante și reparatoare. 

    Încearcă metoda ”1 zi, 1 mască”, pentru a menține o piele suplă și hidratantă. Nu uita, refrigerarea atât a măștilor de foi cât și a gelurilor cu aloe vera care îți oferă o experiență de răcire pentru pielea ta.

        Recomandarea noastră

  1.  Treci la creme și măști cu geluri mai ușoare pentru o senzație mai ușoară. 
  2. Caută produse cu gel de aloe pentru a vă răcori și calma pielea
  3. Păstrează produsele cu gel în frigider pentru o senzație de răcorire
  4. Stratifică gelurile de aloe cu o cremă hidratantă pentru o hidratare suplimentară
  5. Caută produse și măști cu esențe apoase pentru a reface apa fără exces de ulei
  6. Folosește metoda ”1 zi, 1 masca” cu măștile de tip sheet mask pentru hidratare zilnică

    Asigură-te că citești instrucțiunile și indicațiile de pe ambalajul fiecărui produs și că utilizezi produse adecvate tipului tău de piele, în cazul în care întâmpini reacții adverse, oprește-te din aplicarea produselor și consultă un dermatolog.

Lasa un comentariu