Mituri de Dragobete- O sarbatoare de iubire romaneasca

     Daca Sfantul Valentin se sarbatoreste in toata lumea sa nu uitam de fratele sau mai mic.. Dragobete, se pare ca legenda acestei sarbatoare romanesti este cunoscuta drept sarbatoarea care anunta sfarsitul si inceputul unui nou anotimp. Iata cateva mituri care o sa te surprinda si pe tine la fel de mult cum m-a surprins pe mine. 

     Mitul 1: O vorba din popor spune ca cel care nu sarbatoreste Dragobetele nu se va indragosti in anul respectiv si ii va merge rau restul anului, fiind un mit, nu putem spune exact daca este adevarat sau nu, insa ce stim cu siguranta este ca te vei indragosti de serul de la Rovectin caracterizat ca fiind ser hipoalergenic ce iti asigura o hidratare de lunga durata minimizand aparitia de linii fine si imbunatateste tonul pielii neuniform, sau poate va fi dragoste la prima vedere inspre tonerul de la ANUA care va avea grija de pielea ta, fiind un toner foarte eficient pentru calmarea tenului, daca mitul nu te afecta te vei putea relaxa cu o bentita de par in diferite variatii, care te va relaxa pe perioada sarbatorilor de iubire.

#EL, #EA, #SKIN1004, #CADOURI, #BEAUTYBOX, #COSMETICE COREENE, #IUNIK, #CENTELLA

      Mitul 2: Se spune ca daca doi tineri indragostiti nu se saruta de Dragobete, ei nu se vor desparti in acel an….ca mitul sa nu fie mit, iar el sa te sarute, nu uita sa porti cu tine unul dintre rujurile din gama Rom&Nd care cu siguranta îl va face sa te sarute ca in povesti.

     Mitul 3: Cine aude pupaza in ziua de Dragobete se spune ca va avea noroc tot anul. Totodata, daca vezi o pereche de pasari, vei fi iubita mereu, prin urmare daca iesi afara vei avea nevoie de protectie solara, prin urmare diferitele creme precum air-fitul de la Skin1004, sau te poti orienta spre air-stick-ul de la ISNTREE, iar pentru a proteja si pe cel mic de langa tine avem si o crema de protectie solara pentru copii de la Evy. 

#EL, #EA, #CADOURI, #SKIN1004, #IUNIK, #CENTELLA, #BEAUTYBOX

     Mitul 4: Se credea că este semn rău dacă o fată sau un băiat nu întâlneau în ziua de Dragobete măcar un reprezentant al sexului opus. În acest caz, se spunea că nu vor fi iubiți, iar dacă o fată se întâlnea cu un băiat și nu se sărutau, se credea despre ei că nu se vor mai iubi în anul respectiv, prin urmare sa nu uiti despre travel kit-uri in perioada asta, asa ca.. poti alege travel kit-ul de la Skin1004, sau daca ai probleme cu acneea, poti alege un travel kit indreptat spre aceasta problema cu cel de la SomeByMi, sau un set pentru calamarea pielii oriunde te-ai afla, poti alege setul mini de la Centella 

     Mitul 5: Se spune în popor că în ziua de Dragobete, tinerii trebuie să bea ceai din crenguțe de vișin și să mănânce turte cu șuflă (din semințe de cânepă pisate), pentru a avea parte de dragoste în timpul anului,  dar acest mit nu se opreste aici, cu siguranta vei avea parte de dragoste si din partea produselor de pe wowskin.ro. 

#EL, #EA, #CADOURI, #SKIN1004, #BEAUTYBOX, #CENTELLA, #IUNIK

    Mitul 6: În ziua de Dragobete nu este bine să coși sau să lucrezi la câmp, însă trebuie să faci curățenie în întreaga casă, pentru a aduce sport și prospețime, si cum poti face curatenie mai bine daca nu porti niste masti calamante pe care le recomandam cu drag, precum masca de la Missha pentru ten gras, sau o masca calmanta de la Centella pentru toate tipurile de piele, sau daca doresti sa dormi si sa te relaxezi dupa curatanie, poti foarte bine cu crema de noapte cu propolis de la Iunik.

     Mitul 7: Se spune despre Dragobete că nu ai voie să plângi în această zi, pentru că lacrimile curse în ziua de Dragobete aduc supărări și necazuri tot anul, dar acest mit nu spune ca aduci suparari si necazuri daca plangi de fericire…prin urmare poti face un cadou partenerului sau partenerei  utilizand chiar codul pentru reduceri LOVE14. 

    Mitul 8: Dacă plouă de Dragobete, înseamnă că va urma o primăvară frumoasă și că primăvara va veni mai devreme, si cum poti chema mai rapid anotimpul tau preferat daca nu printr-un vibe de primavara cu cadourile tale preferate Beauty Box, formate din variantele: Best Duo, Duo Cleansing, Hydration Set, Tone Brightening

    Dragostea ramane in functie de sarbatoare sau zi, importanta ei fiind partenerul sau partenera… iar completarea unei relatii se poate face precum rutina….iubirea trebuie sa fie zilnica. 

Lasa un comentariu