Utilizarea măștilor de păr, beneficii

   Utilizarea măștilor de păr există din Antichitate, unde grecii obișnuiau să folosească măști din plante și uleiuri pentru a-și îngriji părul. În secolul 18-19, măștile de păr erau folosite de femei pe bază de grăsimi animale și vegetale, ca și uleiul de ricin, gălbenușul de ou și untul de shea. Ingrediente ce erau aplicate pe păr pentru a-i oferi strălucire și hidratare.

   Recent, în compoziția măștilor au intrat ca ingrediente și uleiul de măsline, mierea, glicerina, iar în prezent masca de păr face parte din rutina de îngrijire a părului.

#Aromatica  #IM FROM  #RatedGreen  #Lador  masca de pa

   Măștile  pentru păr pot fi o metoda eficientă de a hidrata și hrăni părul,  de a-l face să arate și să se simtă mai sănătos. Acestea pot conține diferite ingrediente, cum ar fi uleiuri, keratina și proteine, care ajută la repararea și întărirea firului de păr.

      Beneficiile măștile pentru par pot fi:

  • hidratarea părului uscat și deteriorat
  • repararea părului deteriorat de căldura sau chimicale
  • intarirea firului de par si reducerea varfurilor despicate
  • hidratarea parului gras sau normal
  • revitalizarea si netezirea parului ondulat sau cret
  • Îmbunătățirea aspectului părului
  • Îmbunătățirea sănătății scalpului
  • Relaxare și răsfăț

#Aromatica  #IM FROM  #RatedGreen  #Lador  masca de pa

   Este important sa alegi o masca pentru par adecvata tipului tau de par si nevoilor tale. De exemplu, daca ai parul uscat si deteriorat ar fi recomandat sa alegi o masca cu uleiuri hidratante si proteine, in timp ce daca ai parul gras ar fi recomandat sa alegi o masca cu ingrediente care sa ajute la reglarea productiei de sebum. Este recomandat sa cititi lista de ingrediente si sa efectuati un test de sensibilitate inainte de utilizare.

   Produsele pe care le putem găsi drept mască de păr, se pot regăsi în măști cu keratină, mască de păr cu oțet,  mască pentru scalp, mască cu miere, mască pentru scalp anti-mătreață, mască cu proteine LPP

   Măștile de păr sunt produse cosmetice potrivite pentru oricine are păr uscat, deteriorat, fragil, indiferent de tipul de păr sau de lungimea sa. Ele pot fi utilizate atât de către femei, bărbați dar și copii, ele pot fi benefice pentru oricine dorește să-și îmbunătățească sănătatea și aspectul părului.

   Recomandat să folosiți o mască ce se potrivește tipului și nevoilor dumneavoastră a părului, un exemplu benefic fiind părul vopsit, va fi nevoie de o mască de păr special formulată pentru a menține culoarea părului după schimbare. Însă dacă aveți un păr subțire și fără volum, puteți alege o mască de păr care să ofere volum și textură.

#Aromatica  #IM FROM  #RatedGreen  #Lador  masca de par

   Înaintea utilizării unei măști, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și urmați-le cu atent, masca de păr trebuie folosită pe părul umed, lăsate să acționeze timp de câteva minute sau chiar oră, în funcție de tip, iar apoi clătiți cu apă călduță.

  Important să nu lăsați masca de păr…pe păr pentru mai mult decât timpul recomandat, pentru că acest aspect poate duce la uscarea excesivă sau alte probleme ale părului

   Este de asemenea recomandat sa urmati instructiunile de utilizare si sa aplicati masca pe parul umed sau uscat, si sa lasati sa actioneze pentru un timp specificat inainte de a clati si a va coafa parul.

Lasa un comentariu