Valentine's Day- Un mod de supravietuire in ziua indragostitilor

     Ziua indragostitilor nu este doar o zi in care sa iti arati iubirea fata de partener sau partenera, ci consider ca este o zi mult mai semnificativa..mai ales din pricina cadourilor, cu siguranta partenerul se va gandi la alte cadouri, dar zic sa-l lasi uimit in acest an si sa-i oferi o atentie mai…diferita, o atentie cu care tenul ei sau lui, o sa fie mai luminat, te-ai gandit care este rutina lui preferata si cum sa o impachetezi intr-un mod unic si romantic? Sau te-ai gandit la produsul lui sau ei preferat si vrei sa-i oferi cadou un set care contine acel produs? Uite mai jos cateva idei cu care sa surprinzi partenerul. 

1.    Daca partenerul indrageste rutina pentru tenul acneic putem incepe cu spuma de curatare ce este imbogatita cu BHA care iti va spala excesul de sebum lasand pielea curata, continuand cu tonerul care iti va exfolia celulele moarte care blocheaza porii si iti va bloca productia de sebum, si adaugam serul tip fiola ce contine ingrediente extrem de calmante care trateaza inflamatia si iritarea, daca partenerul iubeste brandul Skin1004, cele trei produse se pot gasi acum intr-un singur set, revenind la cadoul pentru rutina ii poti oferi o masca faciala care combate pielea acneinca lasand-o fara iritatii si care se lipeste usor, poti de asemenea sa o surprinzi cu o crema care este pentru tenul acnei, de la brandul COSRX, crema foloseste nutrienti pentru a proteja si preveni pielea. poti de asemenea sa-i adaugi in cadou si un tratament local de tipul cremei de la Petitfee cu  care extractul de arbore de ceai ii va calma pielea cu probleme acneice, iar inspre finalul rutinii poti alege un ser hidratant tot de la COSRX precum serul hidratant cu ingrediente naturale care protejeaza si previne pielea, vestea buna este ca COSRX vine cu un set care contine atat crema cat si serul hidratant, iar rutina pentru ten acneic se poate termina cu o crema cu SPF, ce contine extract de orez pentru mentinerea pielii suple si hidratate, cu astfel de cadou, sigur nu vei da greși.

#EL, #EA, #CADOURI, #SKINCARE, #PRODUSE COSMETICE, #SKIN1004, #COSRX, #ITSSKIN, #DR. CEURACLE

2.     In cazul in care partenerul doreste un cadou ce ii va reduce aspectele de  imbatranire, te poti orienta spre brandul Dr. Ceuracle, unde vei gasi serul tip fiola cu 33% extract de propolis ce iti va oferi o piele revitalizata si luminoasa, continuand in aceeasi linie cu crema care de asemenea contine 33% propolis cu efect antibacterian si antiimbatranire pentru reducerea liniilor fine, nu e nevoie sa le iei separat deoarece le vei intr-un singur set. Daca te gandesti ce masca sa cumperi pentru reducerea ridurilor si nu te-ai hotarat inca, poti arunca o privire peste masca pentru maini care il va ajuta pe partener la treburile casei si in acelasi timp iti va reduce si vizibilitatea ridurilor, daca doresti sa adaugi in cadou si un ser, iti propunem serul de la ITSSKIN,  ce îi va indeparta imperfectiunile, ii va hrani pielea si mai ales avand un rol anti-imbatranire, utilizati serul, inainte de a folosit crema din aceasi linie a brandului cu rol anti imbatranire reducand vibizilitatea ridurilor si in acelasi timp imbunatateste fermitatea si elasticitatea. In final poti opta pentru crema cu SPF, mult iubita crema la fel ca si sarbatoarea de sfantul valentin, crema ce contine extract de orez pentru mentinerea pielii suple.

#El, #Ea, #Skincare #Cadouri, #Produse Coreene, #Iunik, #Skin1004, #Seturi

3.    Si ultima idee de cadou pentru partenerul tau este destinat porilor dilatati, stim cat de neplacuti sunt porii si in acest an, ne putem orienta spre o idee de cadou de ziua indragostitilor cu o rutina indreptata spre acestia, putem sa incepem cu gelul de curatare, deoarece extractul de melc iti va ajuta pielea portejand-o si hidratand-o, in timp ce iti reduce vizibilitatea porilor, continui cu un toner ce iti va elimina treptat orice urma de puncte negre in timp ce iti regleaza activitatea sebumului si iinoieste stralucirea pielii datorita extractului de arbore de ceai. Iti doresti un ser pentru combaterea porilor si nu stii ce sa alegi? Ne putem orienta spre serul de la SomeByMi, care iti va curata porii si imbunatatii textura pielii cu complextul de True-Cica si ceramide, daca te orientezi spre o masca de fata pentru combaterea poriilor, brandul Skin1004, iti vine in ajutor cu cele patru tipuri de masti impotriva poriilor: pumpkin, witch, zombie, mummy. Ai din ce alege, nu-i așa? . Daca te gandesti ce crema de corp ar fi necesara impotriva porilor, Kiss by Rosemine vine cu o astfel de crema datorita extractului de mango care lupta impotriva ridurilor si petelor de varsta, daca iti doresti o esenta care de asemenea lupta impotriva porilor, putem vorbi despre brandul Isntree, care ne ofera o esenta ce contine extract de coaja de  castana ce lupta impotriva poriilor. Iar inspre final crema mult iubita  cu SPF, potrivita chiar si pentru puncte negre si protectie impotriva UV, completeaza aceasta rutina-cadou pe care o poti oferi partenerului de ziua indragostitilor.

#El, #Ea, #Skincare #Cadouri, #Produse Coreene, #Iunik, #Skin1004, #Seturi

     Ziua indragostitilor inca nu a venit, deci mai ai timp sa te gandesti ce cadou-surpriza ii poti face partenerului sau parteneri, insa daca acest blog nu te-a convins suficient, poti arunca un ochi aici, pentru inca o idee de cadouri. 

Lasa un comentariu