WOW Ingredient: Propolis
Propolisul este noul ingredient natural de frumusețe de care trebuie să știți pentru combaterea acneei și menținerea unei străluciri tinerești!
Propolis  

Pe lângă mierea, care este considerată unul dintre cele mai bune și mai puternice produse ale naturii, albinele harnice au produs și un alt produs mai puțin cunoscut: propolisul!

Și la fel ca mierea, propolisul este plin de imgrediente bune - aminoacizi, antioxidanți, vitamine - care pot ajuta la tratarea unei varietăți de probleme ale pielii.

De unde provine propolisul?

Propolisul este un ingredient natural produs de albine. Acestea sunt folosite pentru a umple celule de fagure din stupi pentru protecția împotriva vremii reci și a invadatorilor precum alte insecte. Propolisul este în esență un amestec de saliva a albinelor cu ceară de albine și seva din copaci și flori locale. Pare putin neplacut, dar este o veste grozavă pentru pielea ta, în special dacă ești predispus la rupturi!

Care sunt avantajele propolisului?

- Propolisul ajută la tratarea acneei: datorită proprietăților sale antibacteriene și antiinflamatorii, propolisul nu este eficient doar pentru a scăpa de cosuri, ci și pentru a le preveni prin reducerea inflamației care duce la acnee în primul rând. Propolisul are și proprietăți anti-fungice uimitoare, ceea ce îl face ingredientul perfect pentru tratarea acneei fungice!

- Propolisul tratează înroșirea și pigmentarea: Deoarece propolisul are beneficii puternice de vindecare și antiinflamatoare, poate ajuta și la reducerea roșeaței și la prevenirea hiperpigmentării post-inflamatorii.

- Propolisul are beneficii de hidratare și reparație: Propolisul vă poate menține tenul hidratat fără o senzație grasă și grasă. De asemenea, funcționează pentru regenerarea pielii și pentru a face textura mai netedă și mai ușoară.

- Propolisul ajută la lupta împotriva radicalilor liberi: Propolisul contine antioxidanți, fapt ce ajută într-adevăr în lupta împotriva radicalilor liberi care duce la îmbătrânirea prematură, somnolență, pete întunecate și multe altele.

- Propolisul ajută la creșterea eficacității Vitaminei C: Vitamina C și antioxidanții reprezinta cu adevărat o potrivire făcută în ceruri. Acest lucru nu se aplică numai pentru Vitaminei E, propolisul bogat în antioxidanți poate spori și eficacitatea serului dvs. de vitaminei C!

Care sunt unele dintre cele mai bune produse care contin propolis?

Veți găsi propolisul ca ingredient într-o serie de produse, coreene și altele. Albinele sunt în trend și la fel sunt toate produsele albinelor. Unele produse contin foarte putine ingrediente ale albinelor, insa altele pariaza foarte mult pe ingrediente produse de albine.

Produsele cu propolis | cosmetice coreene

1. Iunik Propolis Synergy Vitamin Serum

Ser calmant, care hraneste si revitalizeaza pielea uscata si sensibila.

2. iUNIK Masca-crema de noapte cu propolis

Produs dublu funcțional cu efecte de albire ,aspect mai sanatos și îmbunătățire a ridurilor.

Lasa un comentariu