WowIngredient: Produse cu dovleac

Hei, bine v-am gasit la un nou blog, toamna a venit si cu ea aduce si produsele din dovleac. Știu, știu, te întrebi oare care sunt beneficiile dovleacului asupra pielii și tenului tău, vom discuta în cele ce urmează.

PRODUSELE DIN DOVLEAC –WOWSKIN

Hai să începem prin a-ți explica care sunt beneficiile dovleacului ca și aliment, sursă de creștere a imunității, bogat în betacaroten, vitamina A, vitamina C, vitamina E, fier și acid folic. Dovleacul ajută extrem de mult în dietă pentru a te feri de germeni și a accelera vindecarea unei răni, de asemenea semințele de dovleac au un procent crescut în fibră și magneziu, de asemenea un aliment ce previne cancerul de sân. 

Explicându-ți de ce este dovleacul atât de important ca și aliment, hai să îți spun de ce sunt benefice produsele pumpkin pe care le oferim.

BENEFICII  ALE PRODUSELOR DIN  DOVLEAC:

Dovleacul este alimentul încărcat cu o serie de vitamine și minerale ce sunt benefice sănătății noastre, oferind de asemenea o multitudine de beneficii în privința frumuseții.

  • Conține AHA- Alfa-hidroxi-acizii sunt cei care îndepărtează celulele moarte ale pielii, ducând spre reînnoirea celulară menținând pielea strălucitoare, ne explică dermatologii. AHA ajută de asemenea și la exfolierea ușoară a pielii.
  • Conține beta-caroten- Fiind un derivat al vitaminei A, acesta are rolul în a micșora petele brune ale pielii în timp ce diminuează daunele cauzate de razele UV.
  • Zincul- Dr. Talakoub consideră acest mineral ca fiind cel mai bun agent de vindecare al naturii având abilități în prevenirea acneei și vindecarea pielii. 
  • Vitamina C- Ajută la creșterea imunității luptând împotriva răcelii și infecțiilor.
  • Vitamina A- Ajută la îmbunătățirea vederii reducând riscul de cataractă.

Te întrebi care este rezultatul acestor beneficii? Ei bine, produsele din dovleac îți oferă o strălucire sporită a pielii după o vară întreagă de stat la soare. 

Ești gata să afli care sunt produsele pe care acest fruct ți le oferă pe tot parcursul anului, nu doar în perioada Toamnei? Da, dovleacul fiind un fruct cu atât de multe beneficii pentru organism cât și pentru piele încât nu realizezi, încă, de ce Toamna este un anotimp plin de mister.

PRODUSELE DIN DOVLEAC –WOWSKIN

Indiferent de forma produsului de dovleac pe care o folosești, fie că vorbim de mască, ser, peeling sau produsele de curățare.

  1. Pumpkin Pack- Produsul Pumpkin Pack de la Skin 1004 fiind produsul de care ai nevoie cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Dar ce este acest produs? Simplu, o mască calmantă non-iritantă, ce nu necesită curățare, oferindu-ți o textură gelatinoasă și o strălucire a pielii. Fiind testată  dermatologic, îți oferă încă un motiv în plus pentru a avea produsul pe raftul rutinei  tale, pe lângă extractul de dovleac, conține extract de miere, propolis și lăptișor de matcă regal.
  2. Pumpkin Wash off Mask- Gelul oferă pielii un efect de răcorire din extractul de dovleac și orez ce contribuie la calmarea iritată a pielii. Formată din extract de dovleac, de nufăr, rădăcină de ghimbir fiind produsul ce umple pielea ternă și iritată cu hrană și vitamine. Rolul extractului de orez ce se găsește în  produs fiind de calmare a pielii iritate și sensibile, oferind nutriție asupra sa. 

ȘTIAI CĂ: Extractul de tărâțe de orez nativ este recoltat la nivel local și cultivat prin metodele tradiționale din Coreea prin hrana naturală adusă de vânt, lumina soarelui și apă ce transmite nutriția direct către piele. 

CONCLUZIE:

Am ajuns și în partea de final a blogului, sper că ai aflat informații utile despre dovleac atât din punct de vedere al alimentului care este cât și din punct de vedere al produsului de pe urma căruia poți avea rezultate benefice asupra pielii tale, oferindu-ți strălucirea pe care ți-o dorești.

- În primul rând, chiar dacă dovleacul este fructul care există de mai bine de peste 5000 de ani, importanța sa în înfrumusețare este utilizată mai recent, deci prin urmare nu uita să arunci un ochi și pe site pentru astfel de produse.

- În al doilea rând, consider că produsele Pumpkin nu ar trebui să lipsească din dulapul tău de înfrumusețare, deoarece, după cum vezi, vitaminele și mineralele  în jurul cărora guvernează sunt ingredientele cheie de care tenul și pielea ta au nevoie, nu doar Toamna ci pe toată perioada anotimpurilor.

- În concluzie, despre dovleac ar trebui să ne amintim în fiecare parte din an, nu doar în perioada Tomanei, nu doar în perioada de Octombrie, și de asemenea să nu uităm de produsele din dovleac.


Fiind la final, tot ce a rămas să mai scriu, este că echipa WowSkin vă urează Halloween fericit!

TAG-URI:

Lasa un comentariu